Pàgina de 4t d’ESO (opció B)

En breu (espere que en menys d’una setmana) estarà disponible una pàgina de 4t d’ESO (opció B) amb vídeos que aniré realitzant (seran enllaços a vídeos del canal de Youtube anomenat mardemates) i documents amb problemes.

En principi la pàgina anirà tan sincronitzada com siga possible amb les classes impartides, és a dir, serà una pàgina prou dinàmica, que tindrà un contingut que anirà creixent durant el curs, encara que també dependrà del temps que puga invertir.

Si algú detecta alguna incorrecció o qualsevol cosa que no estiga explicada amb el detall suficient en algun vídeo o document, que ho comente sense problema.

D’una altra banda, la resta de seccions (Reptes, Curiositats, Llibres, Proves Cangur) anirà ampliant-se durant el curs. Intentaré proposar un nou repte cada dues setmanes (espere que puguen ser reptes interessants).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s