Disseté repte: Les ballarines de hip-hop

Una parella de ballarines professionals de hip-hop (que anomenarem Mar i Carla) estan pensant en realitzar una representació de hip-hop per a un gran grup de gent. Com que només són dues persones i tenen pensada una coreografia per a sis persones han decidit agafar a quatre persones més.

Carla i Mar estan pensant en realitzar diverses proves de ball de manera que cadascuna de les ballarines del grup puga observar la manera de ballar de totes les altres i aconseguir així un mateix estil.

hiphop

Per tant, faran proves on algunes ballarines miren i unes altres ballen. Però com el lloc on poden ballar no el poden tindre durant molt de temps, es fan la següent pregunta:

De quina manera ho podem fer si volem fer la mínima quantitat de proves per a aconseguir que cada ballarina puga observar a totes les altres (Mar i Carla també s’inclouen com a ballarines per a les proves, ja que encara que el seu nivell és molt alt, no volen ser més que les altres)?

Ànim i sort.

2 pensaments sobre “Disseté repte: Les ballarines de hip-hop

 1. 😱😱 Ja vec que no vas de broma, aixi m’agrada, problemes aixi de divertits jajaja, per cert es una “canya” de problema. Ja sé quin es el meu problema preferit de mates. Crec que ja tinc la solució, demà t’ho comente. Va vinga et regalem la entrada per a la representació😜 Bona nit i fins demà!

  • 😛 m’alegre que t’agrade el problema.
   Ja em diràs si jo també puc presentar-me a les proves de ball, jajaja, que jo també vull aprendre eixos moviments tan espectaculars.
   Per cert, l’has resolt molt ràpid.
   Estàs feta una crack 🙂
   Fins demà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s