Examen Proves Cangur 2014

Podeu escriure en els comentaris d’aquesta entrada les preguntes sobre l’examen de les Proves Cangur 2014 i així, comentant dubtes entre tots us preparareu d’una millor manera per a la realització de la prova.

Animeu-se i pregunteu qualsevol cosa.

I ja us comentaré quan comencen les classes presencials.

6 pensaments sobre “Examen Proves Cangur 2014

 1. Salva, nose si podras contestar hui, pero es igual… Un remei per a la pressio que hi haura (per el assumpte del temps i tal), per a poder tindre el cap més despejat… Tens idea de alguna cosa??? Esk dema els nervis, almenys a mi, em remenjaran el cervell…

  • La pressió que sentiràs és la que pugues posar-te tu mateix.
   Pensa en primer lloc que és una prova per a disfrutar. No cal que penses ni que puga eixir fatal ni que puga eixir perfecta. A més, és interessant competir únicament amb tu mateix. La puntuació màxima és 150 i ja t’anticipe que pot resultar prou difícil arribar a traure-la, sobretot pel tema del temps, que és molt poc. Si vols podria quedar amb vosaltres que a la persona que obtinga més de 100 punts la convidaré encara que siga a un esmorzar, i si no és així, també la convidaré encara que siga a esmorzar 🙂 🙂 En realitat el que vull dir és que no teniu res a perdre. És només un dia per a fer una prova que puga ser diferent als exàmens típics.

   D’una altra banda, has de tindre en compte el temps amb un cronòmetre si pot ser. Us vaig donar una indicació de temps per a invertir en cada tipus de pregunta. En condicions normals serà difícil que pugau cumplir-ho, però no et preocupes. Intenta estar tan concentrat com pugues durant 1 hora i 15 min, i si en alguna pregunta tardes més de 6 o 7 minuts, passa sense patir a la següent i fes tantes com pugues. Ja veuràs com el temps et passa volant.

   D’una altra banda no te la jugues en les preguntes a no ser que pugues quedar-te únicament amb dues opcions. En eixe cas sí que podria ser interessant jugar-se-la.

   Ànim i no patisques 😉

 2. Salva, tinc un dubte (un entre altres, pero la resta eren errors meus k ja tinc solucionats) pero este esk este em ralla especialment i no acabe d’entendre l’enunciat. Perdo per molestar pero, quan pugues pots ajudar-me? És en l’únic qua em queda dubte… Gràcies!!!

  Datos–> examen 2010 questions de 4 punts ex:17: Un quadrat està dividit en 4 quadradets de la mateixa mida. S’han de pintar cadascun dels quadrats de color blanc, o bé, de color gris. De quantes maneres diferents podem pintar els quadrats? (també hi ha un dibuix però no el puc penjar, i és el dibuix el que es estrany, que no li trobe concordança amb l’enunciat)

  • Tenim aquestes opcions:

   – Tots els 4 blancs
   – Tots els 4 grisos
   – Dos blancs un al costat de l’altre i dos grisos
   – Dos blancs en diagonal i dos grisos
   – Un blanc i tres grisos
   – Un gris i tres blancs

   En total 6 configuracions diferents.

   El dibuix intenta dir-te que si una configuració la gires, no et dóna una altra configuració, és realment la mateixa, és a dir no compta com a dues configuracions diferents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s